Notícies

GUISSONA ES MOU PER L’ACTIVITAT FÍSICA

L'Ajuntament de Guissona en col•laboració amb entitats esportives i centres de Guissona, dona el tret de sortida de la setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS) que s’allargarà fins al 26 d’abril amb un programa extens, que ofereix una cinquantena de propostes.

ES CONSTITUEIX EL NOU CONSELL ASSESSOR D’ARQUEOLOGIA DE GUISSONA

El dilluns 17 d’abril, va tenir lloc l'acte de constitució del Consell Assessor d’Arqueologia de Guissona, un nou òrgan municipal creat per vetllar per la protecció, conservació, investigació, difusió i valorització del patrimoni de Guissona, tot impulsant el seu aprofitament socioeconòmic i cultural.

ELS MARGENERS CELEBREN ELS SEUS 16 ANYS DE VIDA

Aquest passat dissabte 22 d’abril van celebrar el seu 16è aniversari amb una gran diada castellera a la plaça Major de Guissona on van mostrar el gruix de la seva massa social, plena de camises marrons molt actives en el dia a dia de la colla i arrossegant cada cop més camises mandroses.

AVUI DIMARTS 2 DE MAIG, PLE MUNICIPAL

Avui dia 2 de maig de 2023 a les 18.00h, es celebrarà el PLE MUNICIPAL presencial i a través de videoconferència en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.