Notícies

CLOU L’"INSPIRA'T", LA JORNADA DE L'ORIENTACIÓ ACADÈMICA DE GUISSONA

La jornada s’ha engegat amb la xerrada "La feina segons els estereotips" que l'ha dinamitzat Ariadna Castellà Sociats de l’empresa Fils de Colors, on ha dut a terme un buidatge dels tallers que va realitzar amb l'alumnat dels Instituts a fi de prendre consciència sobre els mecanismes de la societat que generen desigualtats i de quina manera podem contribuir a la transformació social generant canvis positius per a ser persones més lliures i felices.

PLA DE DINAMITZACIÓ LOCAL 2019

La Junta de Govern de la Diputació de Lleida, en sessió ordinària núm. 23/2020 de 14 de setembre de 2020, va acordar les subvencions del Pla de Dinamització Local 2019, en la que s’hi incloïa l’obra de l’Ajuntament de Guissona.

A PUNT EL PROPER PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI

El proper DIMECRES 7 de JUNY de 2023 a les 19.00h, es celebrarà el PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI presencial i a través de videoconferència en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

UN PLE MUNICIPAL AMB HOMENATGE

En acabar, es farà un petit homenatge al Sr. Miquel Castelló Farré per l’acabament d’una etapa com a Jutge de Pau a l’Ajuntament de Guissona. Hi esteu tothom convidat.

GUISSONA RENOVA EL JUTGE DE PAU

L’Ajuntament de Guissona va celebrar el passat 13 de juny de 2023 l’últim Ple municipal extraordinari, amb l’objectiu d’aprovar les últimes actes amb el govern actual.