Notícies

EL MERCAT ROMÀ DE IESSO, A PUNT PER A UNA NOVA EDICIÓ

El pròxim divendres 14 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 26a edició, una proposta que girarà entorn l’eix temàtic del foc, amb l’objectiu que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà.

GUISSONA OMPLE ELS CARRERS DE POESIA

El passat dissabte 8 de juliol, en un recorregut d'una hora i mitja, i amb una quinzena d'amants de la poesia de la nostra vila, van fer un recorregut pel nucli històric de la població, recitant poemes del poeta local Jordi Pàmias.

FINALITZA EL CAMP DE TREBALL SOBRE EL COMERÇ AMB JOVES D'ARREU DEL TERRITORI

Quinze joves van conviure durant aquests dies al Casal Jove de l'Escorxador. Venien de València, Madrid, País Basc, Castella Lleó i Aragó, i durant aquestes dues setmanes van conèixer el Mercat Romà de Iesso, així com les entitats i associacions locals i espais del patrimoni local, a més d'endinsar-se en la història dels comerços de la vila de Guissona.

EL MARGENERS PARTICIPEN A LA FESTA MAJOR DE PALLEROLS

El passat 29 de juliol, en el marc de la Festa Major de Pallerols, els Margeners de Guissona, actuant com a colla amfitriona, i els Castellers de Barcelona van participar en l’actuació castellera que des de l'any passat se celebra en el marc de la Festa Major del nucli segarrenc.

10 ANYS DE RENTADA POPULAR

Durant deu anys, un grup de voluntàries s’han traslladat a les fonts de la vila, avituallades com a principis de segle XX, amb la intenció de recuperar la rentada que hi feien les seves mares, àvies,... recordant la feina que comportava abans fer la bugada.

GUISSONA AIXECA EL TELÓ DEL SEU TEATRE MUNICIPAL

El Teatre Municipal Ateneu de Guissona presenta la seva programació d’arts escèniques i cinema per la temporada tardor-hivern 2023-2024 amb propostes de teatre, música, circ i cinema, pensades per a tots els públics i per a totes les edats.

GUISSONA PRESENTA LA GUIA D'ACOLLIDA

Des de l'espai de cohesió de l'Ajuntament de Guissona es va fer demanda de la GUIA D'ACOLLIDA, un recurs perquè les persones nouvingudes a Guissona coneguin els diferents serveis i a on s'han de dirigir per resoldre les seves demandes i necessitats com a nous vilatans i vilatanes de Guissona.

SUPORT AL TERRATRÈMOL DEL MARROC

L'Ajuntament de Guissona juntament amb l'Associació Almanar del Marroc a Guissona han obert un compte de suport a les persones vinculades amb Guissona que resideixen a les zones afectades pel terratremol del Marroc. Podeu fer-hi les vostres aportacions