Notícies

Microdansa en femení

El 15m2 viatja a Guissona en una edició per reivindicar les dones rurals, i el sector femení de la dansa Rosa Pallarès i Figueras, la guissonenca més gran, és la imatge del cartell de l’edició d’enguany del 15m2 Festival Internacional de Microdansa Itinerant, que tindrà lloc al municipi de Guissona (Lleida), sobre la temàtica Feminismes – dones rurals. La Rosa va néixer a Vallmanya el 1924. Com tantes dones anònimes, ha viscut una vida de molt esforç i sacrifici, treballant al camp, a la granja, a l’hort, portant una casa i cuidant d’una família.

GUISSONENCS I GUISSONENQUES DISSABTE TORNEN A CASA

El proper dissabte, 7 d'octubre tindrà lloc a Guissona la trobada de guissonencs i guissonenques, una trobada que agrupa persones nascudes a Guissona que per temes familiars i o laborals van marxar de la nostra vila i tornen per gaudir d'una jornada de retrobaments, de records i de redescoberta de Guissona.

TORNA EL NOVEMBRE LÚDIC A GUISSONA

Per quart any consecutiu arriba el “Novembre lúdic” a Guissona.  Des de la regidoria de cultura s’obren espais i propostes per gaudir i enriquir les estones de joc a tota la població durant els caps de setmana de novembre.

PLANÇÓ ENGEGA A GUISSONA LA SEVA SEGONA TEMPORADA

Les accions d’aquesta temporada, inclouran espectacles de ballet contemporani, dansa urbana, teatre i circ, amb produccions diverses amb temàtiques d’interès per als joves. Després de l’acció d’obertura de circ a Guissona, n’hi haurà una mensualment fins al mes d’abril. 7 dels 15 municipis participants en el projecte, programaran els espectacles, i la resta, s’ocuparan de donar suport amb els desplaçaments i de la consolidació dels grups de joves participants.