Notícies

NOU SERVEI DE SUPORT AL DOL

Aquest dimarts s’ha obert a Guissona un nou servei de suport al dol, que atendrà el primer dimarts de cada mes de 10 a 12 hores a la Caserna i també en horari programat amb cita prèvia.

TORNA EL DESEMBRE I AMB ELL, ELS NOSTRES PASTORETS

El passat dijous, dia de Sant Esteve, el Centre Catòlic de Guissona es tornarà, de famílies que volien reviure els tradicionals Pastorets de Guissona. Enguany amb una única representació per la qual es posaran a la venda les entrades el proper dissabte, 14 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal de Guissona. Entrades numerades per una sala amb capacitat màxima de 180 persones.

GUISSONA TORNARÀ A SOLIDARITZAR-SE AMB LA MARATÓ DE TV3

El proper diumenge, 15 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc del Promarató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, el preu de l’entrada és de 5€ i de la voluntat pels menors de 12 anys.

GUISSONA VIURÀ LA SEVA VUITENA FIRA DE NADAL

El proper dissabte, 14 de desembre torna a GUISSONA la Fira de Nadal, enguany amb quatre mercats diferenciats: mercat de Nadal i d’artesania, amb productes de Nadal i d’Artesania local que s’ubicaran a la plaça major, carrer botigues i carrer Fluvià; la fira gourmet amb una selecció de productes gourmet que s’ubicarà al carrer Bisbal; la Fira de l’Antiquari, a la placeta Bisbe Benlloch i com a novetat, el Mercat de Joguina de segona ma, a la plaça Bisbe Benlloch.

ACTUACIÓ CASTELLERA PER LA FESTA MAJOR

El passat dissabte 7 de setembre, els Margeners van organitzar la diada castellera a Guissona en el marc de la Festa Major. A la colla local els van acompanyar els Castellers de Badalona, els Castellers de Lleida i els Xiquets de Reus.

El Secretari General de Mobilitat visita Guissona per fer front a la preocupació que hi ha al municipi vers la carretera C14 i L310 al seu pas per la vila.

El Secretari General va visitar Guissona amb l'objectiu de parlar sobre la millora de la comunicació i la mobilitat de la nostra vila, atès l'interès mostrat en aquest aspecte tant des de l'Ajuntament, com des de la Corporació Alimentària de Guissona, fent especial incidència a les vies L310 i C14 entre Tàrrega i Tarragona. Va afirmar que es plantejarà tan bon punt el ministeri de Foment realitzi la millora del coll de l’Illa (Tarragona).

El Museu de Guissona, s’adhereix un any més, al projecte #MuseumWeek

El Museu de Guissona Eduard Camps ja és el tercer any que s’ha sumat al projecte, juntament amb més de 1900 museus d’arreu del món. Un any més, els museus d’arreu del món s’uneixen per participar durant una setmana, en la iniciativa #MuseumWeek, encaminada a impulsar la difusió de les institucions culturals i els museus de tot el món i a la vegada fomentar la relació i el diàleg entre usuaris i museus.

L'escola de dansa Montse Esteve al Concurs Nacional de dansa ORBE de BURGOS

Sis grups de l'escola de dansa Montse Esteve (un total de 95 alumnes) participaran al Concurs Nacional de Dansa ORBE que es celebrarà durant el proper cap de Setmana al Palacio de Congressos Fòrum de la localitat de Burgos. Els grups de l'escola de Guissona participaran en les modalitats de Dansa Contemporània i Hip Hop. Són cinc grups dels 13 que actualment té l'escola, formats per alumnes d'edats compreses entre els 12 i els 17 anys; també hi participarà un duo d'alumnes de la Companyia de dansa de la mateixa escola.

Més de 20 participants al Curs de Manipuladors d’Aliments a Guissona.

Des de l’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció economia del Consell Comarcal s’ha projectat un Curs de Manipuladors d’Aliments. Un cop més, la formació de Manipuladors d’Aliments rep un acollida notable de persones interessades ja sigui per ampliar els seus coneixements vinculats amb la seva activitat laboral, o bé, persones que es troben a l’atur i busquen feina relacionada amb el tracte i la manipulació d’aliments.

Document Actions