Notícies

EL PROJECTE XERREM JUNTS ENGEGA 7 NOUS GRUPS A GUISSONA

Durant aquesta setmana s’hauran iniciat un total de 7 grups de conversa en català a Guissona a la comarca de La Segarra, fruit d’un conveni de col·laboració entre la CAL i l’Ajuntament d’aquest municipi, dins el marc del recentment engegat Pla de Convivència Intercultural i Cohesió Social de la vila.

LA VICEPRESIDENTA DE L’IEI, ESTEFANIA RUFACH, VISITA GUISSONA

El director del Museu de Guissona, el Sr. David Castellana Guàrdia, els ha realitzat una visita guiada al parc arqueològic de la Ciutat Romana de Iesso i al Museu de Guissona Eduard Camps, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa i la importància del llegat arqueològic local així com les instal•lacions de la institució.

PREOCUPACIÓ I SUPORT A GUISSONA PER LA COMUNITAT UCRAÏNESA

L’alcalde de Guissona Jaume Ars, en unes declaracions a Catalunya Ràdio destaca que “des de l’Ajuntament s’han obert dues vies de suport a la comunitat; com a veïnat, estar al seu costat i donar-los suport amb tot el que requereixin, i a més a més vol mostrar el rebuig contra els atropellaments que hi ha entre països”.

OBRIM LA LLAVOR A LES FAMÍLIES

El dissabte, 12 de març, l’Ajuntament de Guissona, juntament amb bonÀrea, es promourà una nova acció amb l’objectiu de donar a conèixer La Llavor de Guissona a les famílies.