Actualitat

COMENCEN LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA

Durant l'estiu, Guissona comptarà amb 22 activitats diferents perquè infants i joves puguin gaudir d’oportunitats educatives durant el temps de vacances. Casals, campus, cursets de natació, reforç escolar, camps de treball, arqueologia infantil, ceràmica, català, àrab, anglès, pàdel i robòtica entre d'altres, són les propostes lúdiques i de lleure que ens acompanyaran durant tot l’estiu a Guissona.

DIVENDRES 02 JUNY 2023

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona ha elaborat dos fulletons amb les propostes d’activitats de lleure tant per infants com per a joves que es duran a terme aquest estiu a la nostra vila.

Ambdós fulletons pretenen promoure la convivència entre l’oferta d’educació en el lleure promoguda per l’administració i l’oferta d’educació en el lleure vinculada a empreses i moviments o entitats del tercer sector de Guissona i comarca, perquè cada infant i jove pugui decidir d’acord amb el seu itinerari personal a través d’una visió educativa 360º.

Totes les activitats d’estiu que es troben als fulletons tenen una voluntat educativa i de lleure. Els seus objectius son:

  • Promoure la participació a les diferents propostes d'educació en el lleure que conviuen a la nostra vila, afavorint la participació d'infants i joves. 
  • Reduir les desigualtats amb una mirada a l'equitat, intervenint des dels centres educatius i des del Pla Educatiu d'Entorn en l'acompanyament familiar en els casos que calgui perquè tots els col·lectius accedeixin al lleure amb igualtat de condicions
  • Treballar per l'equitat educativa i garantir el dret dels infants i adolescents a l'educació més enllà de l'escola, vetllant per la inclusió i la participació i proporcionant els recursos necessaris per facilitar l'accessibilitat i garantir la participació en les activitats de lleure. 

A més a més, dins dels plans de millora del Pla Educatiu d'Entorn, s'hi destina part de la dotació per afavorir l’accés al lleure amb igualtat de condicions a totes les famílies al Casal Iesso, al Casal Esportiu, als Casals de la FEDAC, als Camps de Treball i als cursos de català per a nouvinguts, evitant la segregació en les activitats de lleure i unint-los tots en un únic espai.

Consulteu l'oferta d'activitats d'estiu a Guissona al següent enllaç: Activitats d'estiu 2023 — Pla Educatiu d'Entorn Guissona