Actualitat

Enric Mateos posa imatge a la felicitació de Nadal de l'alcalde

El passat diumenge, 18 de desembre i en el marc de la Festa d’Entitats per la Marató de TV3 es va conèixer la persona guanyadora del concurs de felicitacions de Nadal 2022 del Pla Educatiu d’Entorn.

DIMARTS 20 DESEMBRE 2022

Aquest concurs, es celebra anualment amb l’objectiu de trobar la il·lustració de Nadal que esdevindrà la postal institucional de l’Ajuntament de Guissona, cada any es treballa amb un curs diferent i enguany ha estat l’alumnat de cinquè de primària qui ha rebut l’encàrrec

Aquest alumnat ha realitzat dues sessions d’il·lustració amb la il·lustradora Marta Casals, que en aquesta edició els ha format amb paisatge nocturn, una proposta nadalenca que proposa una escena de nit pintant amb llapissos clars damunt de fons negre i introduint la teoria de la perspectiva.

L’alumne guanyador ha estat l’Enric Mateos Martínez de cinquè de primària de l’Escola Ramon Estadella de Torradeflot, el seu dibuix il·lustrarà la felicitació de Nadal de l’Alcalde, acompanyat d’un poema escrit per la guanyadora de l’edició d’enguany del premi Jordi Pàmias, la Sra. Cristina Alvarez Roig i que porta per títol  LLUNA DE PA (Per a una eucaristia amb el món).

Felicitem a l’Enric per esdevenir la imatge d’aquest Nadal a la nostra vila.