Actualitat

Es reprèn el casal “Aquest Nadal, Guissona a prop!”

“Aquest Nadal, Guissona a prop!”, organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona és una proposta que permetrà als nens i nenes conèixer les entitats, serveis i espais de la vila durant les vacances de Nadal.

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2022

Durant 7 dies, del 27 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023, els infants es troben en un lloc diferent per conèixer una entitat o servei municipal.

Durant el matí, descobriran les seves característiques: els seus espais, la tasca que es desenvolupa, les persones que la fan possible, etc. A més, es duran a terme activitats d’acord amb els objectius i la filosofia de cada espai d’acollida, propostes coordinades i liderades per persones de la mateixa entitat, acompanyades de monitoratge del Consell Esportiu de la Segarra.

Aquesta activitat està oberta a nens i nenes de Guissona d’entre 3 i 9 anys (fins a 4t de primària) i hi ha un màxim de 30 places. Només s’acceptaran als infants que puguin participar a les 7 sessions, ja que és un paquet d’activitats i no es pot assistir a una sola.

“Aquest Nadal, Guissona a prop” aposta per unes festes plenes de lectura de contes, música, jocs de taula, escalada, excursions, pilars, manualitats i molta diversió.

Les inscripcions s’obriran a partir del dia 15 de desembre presencialment a l’Ajuntament de Guissona.

Per a més informació podeu enviar un correu a peeguissona@gmail.com o trucar al Tel. 973 550 005 (ext. 128).