Actualitat

CLOU EL CASAL D'ESTIU DE GUISSONA AMB GAIREBÉ 400 PARTICIPANTS

Guissona tanca els casals d'estiu, tant els de lleure com els esportius. Els infants han pogut gaudir des del 26 de juliol fins a l’1 de setembre de tota mena d’activitats lúdiques, de convivència i cooperació, aprenent manualitats, experimentant amb diferents esports i podent gaudir de la piscina d’estiu.

DIVENDRES 01 SETEMBRE 2023

Aquest estiu a la població de Guissona s’han realitzat diferents casals, ja siguin de lleure com esportius. Els infants han pogut gaudir d’aquestes activitats des del 26 de juliol fins a l’1 de setembre.

Des del Consell Esportiu de la Segarra i des del Pla Educatiu d'Entorn es valora de forma molt positiva, ja que gairebé 400 infants han passat pels casals  duent a terme tota mena d’activitats lúdiques, de convivència i cooperació, aprenent manualitats, experimentant amb diferents esports i podent gaudir de la piscina d’estiu. Aquestes activitats han estat treballades a través d’un eix conductor que endinsava als infants en una aventura diferent cada setmana. 

També s’han dut a terme cursets de natació, des del 3 juliol fins a l’11 d’agost. En aquesta activitat concretament, hi ha passat un centenar d’infants que han pogut aprendre a nedar per edats i nivell segons les seves habilitats aquàtiques.

Amb aquestes propostes el Pla Educatiu d’Entorn promou oportunitats educatives més enllà de l’Escola gràcies a la dotació per a l’execució dels objectius no crítics auxiliars assignats per al desplegament de les activitats palanca del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE-PROA+), amb període d’execució de l’1 de setembre de 2022 fins al 31 d’agost de 2023, i finançades pel Ministeri d’ Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

Des del Pla Educatiu d'Entorn s'ha animat amb el suport dels centres educatius a gaudir dels casals i els cursets de natació a una vuitantena d’infants per tal de de que tots els infants i joves de la vila puguin gaudir de les propostes lúdiques d'estiu promogudes des del municipi.