Actualitat

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE

L'1 de Marc, més d'un centenar d'alumnes dels centres educatius de la vila es van unir al matí a l'espai al nou espai del JARDÍ BOTÀNIC, al costat de la plaça de la Pau, on anualment i des del 2016 ja es va plantant arbres anualment amb motiu del dia mundial de la naturalesa.

DIJOUS 02 MARÇ 2023

Dos grups d'alumnes de cinquè de l'Escola Ramon Faus i Esteve, un grup de 4t del FEDAC Guissona i un grup de 4t de l'Escola Ramon Estadella, juntament amb els nois i noies del Centre d'Art Singular de Cal Santacreu van plantar diferents plantes arbustives i coníferes molt adaptables al nostre clima i un arbre per classe: 1 ligustrum japonicum, 1 prunus pissardii, 1 abies nordmaniana, 1 cupressus leylandil gold rider i 1 cupressus arizonica.

Han donat suport a la plantada des de l'empresa Tecnologia i Regs, gestora del servei de jardineria de Guissona i la Brigada Municipal.

Per la realització de la plantada s'ha rebut una subvenció per part de la Diputació de Lleida pel Pla de Cooperació Municipal per a la sostenibilitat Forestal i Mediambiental, 2022-2023, amb un import atorgat de 1.000,00 €

Amb la col·laboració de: