Actualitat

Guissona recapta 8.888,88€ de solidaritat per la Marató de TV3

Després de quinze anys de solidaritat, el pavelló municipal i en un format modernitzat, va acollir diferents propostes per a tots els públics.

DIMECRES 21 DESEMBRE 2022

Durant tota aquesta setmana Guissona ha promogut una Marató d’activitats sota el paraigua del Pla Educatiu d’Entorn i en el marc de la FESTA D’ENTITATS PER A LA MARATÓ DE TV3.

El diumenge de la Marató es converteix en una jornada festiva per a tota la població de Guissona. Més d’una vintena d’entitats i tots els centres educatius s’organitzen per promoure propostes lúdiques per gaudir d’un matí de festa i cohesió.

Després de quinze anys de solidaritat, el pavelló municipal i en un format modernitzat, va acollir diferents propostes per a tots els públics, des d’una zona per fer el MOS i el TOC, amb 7 espais de degustació, fins a 10 tallers per a infants i adults, i actuacions a l’escenari a càrrec de la comunitat romanesa, la comunitat d’Ucraïna, l’Escola Ramon Estadella, la Llar d’Infants Municipal, el Casal de la Gent Gran, la colla Gegantera i els Margeners de Guissona.

La inauguració de l’acte va anar a càrrec de l’Il•lm . Sr. Alcalde  Jaume Ars i del Sr. Claudi Vidal, director dels serveis territorials d’educació, que a més d’inaugurar la festa també van donar el premi al concurs de felicitacions de Nadal de l’alcalde a l’Enric Mateos Martinez i a les que van dissenyar el cartell de la Marató a Guissona (Isabel Domenjó Riera i Anna Tàpies Serra) i el programa de mà (Júlia Cònsul Liñán, Jana Teruel Cucurull i Àurea Beberide Ninot).

Prèviament a aquesta data, també s’havien promogut altres accions per escalfar motors com la pedalada popular, la caminada popular, una cursa d’orientació, la venda de bosses solidàries, etc.

La jornada va cloure al vespre amb l’espectacle SOLIDARITAT EN DANSA promogut per l’Escola de Dansa Montse Esteve.

D’aquesta manera, la vila de Guissona s’uneix per recaptar fons amb un únic objectiu, les malalties cardiovasculars, podent així sumar i implicar més de 1000 guissonencs i guissonenques en aquesta jornada solidària.

Des del Pla Educatiu d’Entorn es dona les gràcies a totes les persones que s’hi han implicat i ho han pogut fer possible.