Actualitat

"Guissona t'acull" modernitza el format i adapta el contingut

Guissona t’acull és una proposta sorgida de l’àrea de cultura i el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona amb el suport de la Biblioteca Municipal amb l’objectiu de promoure el foment de la lectura, des del moment en que es neix a la nostra vila.

DIMARTS 08 NOVEMBRE 2022

Aquest projecte es va iniciar al gener del 2021, des d’aleshores tots els nens i nens que neixen a Guissona poden passar a recollir la seva maleta de lectura a la biblioteca municipal.

Aquest mes de novembre la maleta es renova i es canvia per una “tote bag”.

Les famílies que recullin la maleta a la biblioteca s'hi trobaran:

  • El llibre CRÉIXER I LLEGIR JUNTS de Pagès Editors, escrit per Ramon Besora i il·lustrat pel gran pedagog Francesco Tonucci. En aquest, la família trobarà les pautes per orientar als nens en la lectura, en cada etapa de la vida.

  • El conte NENS DEL MÓN, un libre de fotografies que permetrà als infants conèixer la interculturalitat des de ben petis, amb imatges d'infants de diferents parts del món, una mostra de les diferents races i cultures pensada perquè coneguin la varietat grups ètnics que poblen el nostre planeta.

  • Un conte de la col·lecció GUISSONA HISTÒRIES DE CONTE perquè des de ben petits coneguin les històries del Piteu i la Llúcia, capgrossos de la vila i protagonistes d’aquests contes locals.

  • Carnet de la biblioteca

GUISSONA T’ACULL és un projecte de foment de la lectura des de ben petits amb molt bona acollida entre les famílies de la nostra vila.