Actualitat

INICIEM L'ESCOLA DE FAMÍLIES 2023-202

El primer trimestre, gira al voltant de l'educació afectiva i sexual dels nostres infants. Comptarem amb ponents com la psicòloga en educació i salut sexual Anna Salvia, farem un taller de compreses reutilitzables, de la mà de la cooperativa RUSCCUS, i impulsarem una píndola informativa sobre com podem acompanyar les relacions afectivosexuals dels nostres joves, dinamitzada pels serveis comunitaris de l'EAP i el SOAF.

DIJOUS 28 SETEMBRE 2023

El cicle “Escola de Famílies” és una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona i de Cervera, juntament amb l’Oficina Jove de la Segarra, l'EAP (Equip d'Atenció Primària) i el SOAF (Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies), i va néixer amb la finalitat de promoure la parentalitat positiva i cobrir part de les inquietuds i demandes de les famílies de la zona, a partir d'una sèrie de tallers, píndoles informatives i xerrades de qualitat i totalment gratuïtes.

Aquesta iniciativa permetrà que les famílies de Guissona, de Cervera i de la resta de poblacions de la comarca puguin gaudir de formacions que tracten temàtiques d’interès, suggerides per elles mateixes. Enguany hem organitzat les temàtiques per trimestres. Així, el primer trimestre es tractaran continguts sobre educació afectiva i sexual, el segon trimestre parlarem de les addiccions i acabarem el curs amb continguts relacionats amb l'educació emocional. 

A continuació, us presentem el cartell d'aquest primer trimestre, el qual gira al voltant de l'educació afectiva i sexual dels nostres infants. Comptarem amb ponents com la psicòloga en educació i salut sexual Anna Salvia, farem un taller de compreses reutilitzables, de la mà de la cooperativa RUSCCUS, i impulsarem una píndola informativa sobre com podem acompanyar les relacions afectivosexuals dels nostres joves, dinamitzada pels serveis comunitaris de l'EAP i el SOAF. 

Us recomanem seguir els perfils d’Instagram dels Plans Educatius dGuissona, de  Cervera i l'Oficina Jove de la Segarra i l'EAP de Cervera i Guissona per estar a l’última sobre aquesta iniciativa i moltes més. 

Us hi esperem!

INSCRIPCIONS