Actualitat

Les emocions obren l'Escola de Famílies de Guissona

Aquest dimarts va engegar l’Escola de famílies a Guissona amb la primera xerrada presencial després de la parada de dos any per la pandèmia, titulada "Què són les emocions, per a què serveixen i com actuar davant les emocions dels nostres fills i filles".

DIMECRES 23 NOVEMBRE 2022

La xerrada va anar a càrrec de Mònica Gasa, psicòloga especialitzada en neurociència i educació, fundadora de Psicosalut Lleida, professional de Programa Nereu i docent universitària del Departament de Psicopedagogia de la Universitat de Lleida. 

Una sessió en la qual una trentena de famílies vam aprendre a treballar l’educació emocional, a com actuar com a models de conducta i com afrontar les situacions que ens toca viure: parlar sobre el que preocupa, ajudar a gestionar les diverses situacions, felicitar pels avenços, potenciar l’autonomia i els recursos personals.

Aquesta xerrada s’emmarca a una programació promoguda pels plans educatius d’entorn de Guissona i Cervera, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra, en el marc del cicle "Escola de famílies" del curs 2022-2023.

Aquestes xerrades, en el cas de Guissona són escollides i consensuades amb les AFES, a les que agraïm la seva implicació.

La propera proposta sobre l’ús responsable de les pantalles tindrà lloc a Cervera, el pròxim 30 de novembre.

Més informació