Actualitat

LES JORNADES DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL ARRIBEN A GUISSONA

El passat dimecres va tenir lloc a Guissona i davant de les instal·lacions de La Llavor, la Jornada de Transformació Digital, on es van poder conèixer pràctiques referents i innovadores relacionades amb l’ús de tecnologia digital a l’educació.

DIVENDRES 20 OCTUBRE 2023

Durant aquest mes d’octubre, es realitza la gira de nou Jornades de Transformació Digital per diferents municipis de Catalunya.

La Gira de Transformació Digital fa parada a nou municipis de Catalunya (tres de Tarragona, tres Girona i tres Lleida) amb l'objectiu de fer intercanvi de pràctiques docents i de centre digitals. S'han escollit aquests municipis per tal d'intentar arribar a tot el territori de Catalunya, especialment fora de província de Barcelona, ja que actualment es duen a terme moltes activitats i intercanvis.

A la Segarra aquesta jornada es va realitzar el passat dimecres a Guissona, on es van poder conèixer pràctiques referents i innovadores relacionades amb l’ús de tecnologia digital a l’educació. A Guissona es va detectar que hi havia el projecte de la Llavor i que participaven els centres educatius del municipi, i es va creure que era un bon lloc per compartir aquestes experiències entre els centres del mateix municipi i de la comarca.

Les jornades, emmarcades dins del Projecte “Gira de Transformació Digital” organitzat per la UOC amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, contindran intercanvi d’experiències de centres educatius, xerrades d’experts i demostracions de tecnologia educativa per part d’entitats i empreses Edtech.

La nostra regidora Núria Cuñé, acompanyada del director general de bonÀrea, Jaume Alsina, van donar el tret de sortida a aquestes jornades que promouen la innovació tecnològica i permeten promocionar el projecte de LA LLAVOR més enllà de la nostra vila.