Actualitat

Més de 400 infants participen de les activitats de Nadal de la nostra vila

Durant les vacances de Nadal els infants de Guissona han pogut gaudir de dues propostes nadalenques promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn, els tallers matinals sota el títol AQUEST NADAL, GUISSONA A PROP i el PARC DE NADAL de tarda al pavelló 1 d'octubre.

DIMECRES 11 GENER 2023

Durant les vacances de Nadal els infants de Guissona han pogut gaudir de dues propostes nadalenques promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn.

Als matins d’enguany, el Pla Educatiu d’Entorn ha promogut la proposta AQUEST NADAL, GUISSONA A PROP, un espai en el que nens i nenes de 3 a 8 anys han pogut gaudir coneixent espais i serveis municipals, cada dia han visitat i conegut el funcionament de l’espai i de la gent que hi treballa.

Una vintena de nens i nenes han gaudit de la visita al centre excursionista guissonenc, al Museu de Guissona, a la Biblioteca de Guissona, al Casal Jove l’Escorxador, al Centre d’Art Singular Cal Santacreu, al Consell Local d’Esports i a la Colla Castellera de Guissona, matins de descoberta gràcies al suport de les diferents entitats i associacions.

D’altra banda, les tardes, des del 27 de desembre i fins al 4 de gener els infants i joves han pogut descobrir el Parc de Nadal, ubicat totes les tardes al pavelló 1 d’octubre, un espai de lleure, en el que han gaudit de diversió amb inflables, manualitats, tallers i diferents propostes de cohesió i descoberta.

Amb aquestes propostes el Pla Educatiu d’Entorn promou oportunitats educatives més enllà de l’Escola gràcies a la dotació per a l’execució dels objectius no crítics auxiliars assignats per al desplegament de les activitats palanca del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE-PROA+), amb període d’execució de l’1 de setembre de 2022 fins al 31 d’agost de 2023, i finançades pel Ministeri d’ Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).