Actualitat

S'INICIEN LES INSCRIPCIONS ALS CASALS D'ESTIU MUNICIPALS

DIVENDRES 07 JUNY 2024

L'Ajuntament de Guissona dona el tret de sortida als Casals d'estiu, enguany amb una nova proposta dinamitzada per QUÀLIA que també inclou serveis d'acollida matinal i de migdia, amb l'objectiu d'adaptar-nos a les necessitats de les famílies i dels infants.

Els Casals es portaran a terme entre el 25 de juny i el 30 d'agost  i amb un preu de sortida de 43 euros/setmana, al que s'apliquen descomptes per germans i per nombre de setmanes.

Anem de gira!

Aquest Casal es farà a l'Escola Ramon Faus i Esteve i anirà dirigit als infants des d'I3 i fins a 4t de primària.
Aquest estiu, l'Adú i la Fina, amb la seva granota Nota ens venen a buscar, necessiten ajuda!
Resulta que abans eren una banda de música molt gran, amb instruments de tota mena i cantants i ballarins, però últimament han perdut molts músics i s'han quedat només ells tres...

Anem de gira inclou dues propostes organitzades per edats, el CASALET i el CASALOT, separant l'alumnat d'infantil del de cicle inicial i mitjà de primària, de manera, que cadascú farà propostes seguint l'eix d'animació, d'acord amb la seva edat.

Guissona XL

Aquest Casal s'iniciarà a la Sala Galeria de l'Ateneu, amb propostes des de 5è de primària i fins a 4t d'ESO.

Aquest estiu fem una proposta nova pels nens i nenes més grans!
A l'ESTIU XL, gaudeix de l'estiu i no t'aturis! Viuràs aventures inoblidables!
Activitats 100% dissenyades per aquestes edats: jocs cooperatius, reptes grupals, bicicletades, dinàmiques de grup, sortides a l'entorn, tallers, gimcanes...

A diferència del Casalet i Casalot, deixem enrere activitats de fantasia relacionades amb un eix d'animació i proposem activitats autònomes i que fomenten l'esperit crític, explorant l'entorn i treballant la companyonia i fent molta pinya!

Realitzarem excursions setmanals a la natura, farem descoberta d'entitats locals, tallers de tota mena, i treballarem també valors com el respecte i la inclusió i la consciència ambiental!

Tota la informació a https://www.guissona.cat/serveis-de-guissona/ensenyament/pla-education-dentorn/curs-2022-2023/activitats-estiu-2024