Actualitat

Teatre i skate per finalitzar l’estiu amb il•lusió

El Pla Educatiu d’Entorn organitza dues activitats originals per al jovent de la vila amb l’objectiu de finalitzar l’estiu de forma divertida.

DIJOUS 04 AGOST 2022

La primera activitat la dinamitza l’escola de teatre La Caserna i consisteix en píndoles de teatre per a joves de 12 a 16 anys. És un taller d’introducció al teatre on els i les joves que hi participin seran protagonistes d’una part del pregó de la Festa Major, per tant, han de tenir disponibilitat la tarda del 7 de setembre.

El taller es durà a terme els dies 29, 30 i 31 d’agost i l’1, 2, 5 i 6 de setembre de 10.30 a 12.30h a la Sala Auditori de la Fassina. És una activitat gratuïta amb places limitades. En aquest enllaç trobaràs el formulari d’inscripció: https://forms.gle/mmMtUAMmKmLsm6Zr7

La segona activitat la dinamitza l’escola d’skateboard Skatia i és l’ENGORILA’T a l’Skate Park. Una activitat oberta a infants i adolescents de 6 a 14 anys per aprendre a patinar de forma segura i millorar en aquest esport.

L’Engorila’t es durà a terme del 5 al 7 de setembre de 18 a 20h a l’Skate Park de Guissona. Cal tenir en compte que els menors han d’anar acompanyats i acompanyades d’una persona adulta.