Pavelló Municipal D'esports

La pista principal del pavelló està preparada per diferents esports com el bàsquet, l'handbol, el futbol sala, el voleibol i la gimnàstica esportiva. També disposa de dos marcadors electrònics, tres cortines separadores de pistes, i es complementa amb dos magatzems amb accés directe a pista. En un d’aquests, hi ha l’espai del Rocòdrom, gestionat actualment pel Centre Excursionista Guissonenc.

La pista triple poliesportiva fa 45.30 m x 27 m, pel que permeten disposar de tres pistes transversals utilitzables simultàniament.

El pavelló està equipat amb quatre vestidors col·lectius, A més, també disposa de dos vestidors dobles per àrbitres i monitors.

La sala del gimnàs amb paviment sintètic, està pensada per activitats com la psicomotricitat, l'aeròbic, la gimnàstica de manteniment,  etc. A més, està proveït d'espatlleres i alguns aparells de gimnàstica.

Compta també amb un escenari de 17.25m x 6.65m, preparat per fer-hi actuacions de tot tipus. Aquest, està dotat amb els seus propis 2 vestuaris amb serveis, i una sala polivalent.

El pavelló es complementa amb un punt de control situats a l’entrada, tres oficines, una sala de reunions, bar i serveis públics.